dimecres, 24 de novembre del 2010

Campanya a les escoles?

Avui, un amic i col·lega de tota la vida que treballa en una escola concertada de la FECC m'explica que ha rebut un correu. No era un correu personal, estava adreçat a totes les persones que treballen al seu nivell educatiu i l'emissor era el cap d'estudis. El missatge en qüestió portava un text i un adjunt (presentació de powerpoint), i el seu objectiu era deixar verd un candidat de les eleccions, el sr. Montilla i, per extensió, l'obra del tripartit (dic verd per no dir marró, amb perdó, per la quantitat de merda escampada). Els fabricants d'aquests arxius ja sabran a quins interessos responen. El que no em sembla acceptable és utilitzar, amb l'empara d'un càrrec directiu, un canal de comunicació escolar, laboral, per fer-ne extensió.

A part, cadascú és lliure de valorar l'acció dels governs tripartits segons el seu nivell d'enteniment i informació, fins i tot, pot obviar un aspecte essencial com la necessitat d'acabar amb el monopoli de poder convergent de més de dues dècades, amb conseqüències evidents com l'escàndol del Palau de la Música. Però ningú ens pot fer oblidar, per al que el nostre sector afecta, que durant l'època del pujolisme, el govern, efectivament, afavoria “l'escola concertada”, és a dir, a les entitats titulars. Però tot el que eren avantatges i deixar fer per a les patronals, eren obstacles per la millora de les condicions laborals dels seus treballadors i treballadores.

2 comentaris:

  1. Gallineta,
    Des de el Vallès,la distància i els aires benefectors de Sant LLorenç i la Serra de l'Obac, dir-te que comparteixo plenament aquesta anàlisi que fas.
    És més, no podré aguantar 23 anys més de govern convergent post-pujolista. Ni els treballadors del sector ni cap cos ho podrà suportar. Tan sols ens quedarà fer mal caldo per Nadal...

    ResponElimina
  2. A mi también me ha llegado ese mensaje y me pregunto qué pasaría si un mensaje parecido hubiera sido enviado por qualquier miembro de un centro cristiano y teniendo comno objetivo el candidato convergente.
    Carlos Groucho Marx

    ResponElimina