divendres, 7 d’octubre del 2011

COM JUSTIFIQUEN EL QUE NO ES POT JUSTIFICAR

Continuem amb el debat amb una de les veus d’una patronal, ja que en la darrera entrada del seu bloc intenta justificar el “donde dije digo, digo diego”, que ha suposat l’aplicació de la retallada als salaris de pagament directe, amb un canvi d’escenari que justificaria aquesta retallada.

Que deien inicialment les patronals : "CAP RETALLADA AL PROFESSORAT SENSE IGUALTAT REAL AMB LA PÚBLICA", Convocatòria 17 de juny de 2010, amb el suport de totes les patronals.

Un canvi d'escenari justificaria "RETALLADA AL PROFESSORAT AMB IGUALTAT REAL AMB LA PÚBLICA", però en cap cas "RETALLADA AL PROFESSORAT SENSE IGUALTAT REAL AMB LA PÚBLICA", és a dir, el canvi d'escenari podria explicar la retallada, però en cap cas invalida el criteri d'igualtat manifestat, que en el context del manifest està subsumit al concepte de justícia.

Defensar l'economia de mercat porta casi amb tota seguretat al relativisme (moral!): el canvi d'escenari justifica que el que era injust ha esdevingut just, en poc més d'un any. I no puc deixar de manifestar la meva dificultat de conciliar una concepció relativa de la justícia amb els valors que defensa aquella patronal.

I quan vulguin podem fer un repàs de Lògica, així evitarem fal·làcies "matusseres".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada