dimarts, 13 de març del 2012

CONDOL

4 comentaris:

  1. NO SOM GALLINES, SOM BURROS.
    Aviso, estic sota els efectes d'una forta emprenyamenta i aquest comentari pot ferir la sensibilitat massa fina d'algun lector.
    Ahir el tontopolles del Mas va anunciar que ens tornarà a baixar al sou un 2% més a la paga extra de desembre. Aquests inútils de CIU no saben fotre res més que retallar indecentment sous, drets i serveis.
    Els mestres de la concertada, hòstiaputaja, en dos anys,haurem perdut molt més d'un 20% del nostre poder adquisitiu en els nostres salaris i encara no hem estat capaços de dir ni mu. Això no és indiferència, això no és tenir por. Això vol dir, decididament, que som burros.
    Estic per reinstaurar temporalment la crema a les fogueres i començar a fer bon foc amb polítics inútils, banquers xupòpters, empresaris cabrons i també hi podria anar a la fogera algun d'aquests resignats mestres de la concertads.
    focpurificador

    ResponElimina
  2. Sembla que aquest foc purificador sempre s'oblida del mateix: ¿no hi ha cap responsabilitat per part de les burocràcies sindicals que han mostrat (TOTES!) una ineptitud escandalosa a l'hora de defensar i representar els interessos dels treballadors/es de la concertada?
    Foc, foguet, ja es veu per on perds oli, en la teva llista d'objectius no apareixen els sindicalistes que en el cas de la privada també són responsables d'aquesta paràlisi. Començant per les baralles contínues entre les diverses organitzacions, que faciliten molt la feina a les patronals...
    Ah, m'oblidava, el foc purifica, pels inquisidors...

    ResponElimina
  3. A MI ELS SINDICATS EM SUEN LA POLLA.
    Si no trobes els sindicalistes a la llista de turistes cap el purgatori és perque em fan venir ganes de vomitar. Hem de comprar tanta benzina, querosè i gasoil com calgui per cremar-los a tots. A la merda UGT i CCOO.
    Ah, respectuosament et recomano que eliminis tota aquesta propaganda pamfletaria sindical que tens penjada. Imbècil.

    focpurificador

    ResponElimina
  4. 1. Si els sindicats fan suar el teu cervell, que sembla que has degradat a l’entrecuix, ja sabem que te l’excita, perquè en aquesta confrontació només hi ha dos equips.
    2. Aquest bloc, entre altres coses, ha estat especialment crític amb l’actuació dels sindicats, però per enviar-los a merda i deixar més desprotegits treballadors/es no cal que t’esforcis, altres, amb Rajoy al capdavant, ja ho estan fent per tu.
    3. Ha quedat molt clar el significat que dones a la paraula respecte: insultar és la forma de fer-lo efectiu. Sembla que jo serè poc respectuós amb tu: passo d’insultar-te.
    4. Donada la repugnància intel•lectual que et mereixen les meves opinions i intencions, et pregaria que siguis intel•ligent i dediquis el teu preciós temps a altres ocupacions més gratificants.
    5. En tot cas, si el proper comentari segueix sent tant “respectuós” serà eliminat i si cal activaré l’aprovació prèvia. Hi ha molta premsa i programes de TV (Intereconomia!) que celebrarien els teus comentaris.

    ResponElimina